Жена заби стол в главата на съпруга си след като го хвана с други жени (ВИДЕО)

0
914

Разгневена жена атакува със стол съпруга си, който се намирал в бар, тъй като го хванала да пие с няколко жени. Инцидентът се е случи в заведение в град Икитос, в северната част на Перу, съобщава „Дейли Мейл“.

Жената обяснила, че се е разгневила, защото съпругът ѝ е харчил парите на децата им за обяд в училище, за да купи напитки на себе си и трите жени в бара.

На кадрите се вижда как побеснялата съпруга вдига стол от бара и удря съпруга си в главата с него, след което той се срива на пода. Мъжът остава на земята и се опитва да използва масичка, за да се предпази от жена си, която се опитва да го удари отново с чантата си.

Видео:

Останалите жени в бара разделят жената от съпруга ѝ и се опитват да я успокоят. Но когато мъжът най-накрая се възстановява достатъчно, за да излезе от бара, той открива, че съпругата му го чака.

Тя го сграбчва за косата и го дърпа на земята, преди да го удари многократно в лицето, докато той напразно се опитва да блокира ударите ѝ.

Побойничката е отново отделена от съпруга си и този път мъжът избира да остане на земята, като се вижда кървенето от нараняванията му.

Не е ясно дали полицията разследва инцидента

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.