Шок! 13-годишната Лилия прави групов секс с 5 момчета! Били слабаци (СНИМКА)

0
4586

13-годишна ученичка Лилия е правела секс по своя инициатива с  пет момчета, а след това родителите й обвиниха тийнейджърите в изнасилване. Това се съобщава от порталът Mash.

В началото седмокласничката се отдала на две момчета във входа на кооперацията в Москва, където живее. След това отшла на ул. „Краснодарска“, където правила секс с още три момчета. Целият процес отначало докрай бил заснет на видео, а на секс героинята била обещана награда – бутилка вино.

След като видеоклипът се завъртял в мрежата, Лилия била подложена на гаври и унижения в училището, а майка ѝ написала заявление в полицията, че дъщеря ѝ е изнасилена. Четирима от заподозрените са задържани от полицията, петият се издирва.

Обвинения все още не са повдигнати, защото засега следователите не са открили състав на престъпление. 

Разследващите смятат, че сексът е бил по взаимно съгласие. Освен това майката на седмокласничката впоследствие помолила тийнейджърите да не бъдат наказвани, тъй като причина за инцидента било аморалното поведение на дъщеря ѝ.

Един от заподозрените в груповото изнасилване на 13-годишната Лилия разказва: „Тя беше съгласна на всичко, прекрасно осъзнавайки последствията. Тя дори викаше: „Давайте още! По-силно! Четирима сте, а не може да ме …“, твърди момчето.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук