Топ

Касапница в Свети Влас! Пиян преряза гърлото на жена със счупена бутилка!

Прерязали са гърлото на жена в Свети Влас снощи. По първоначална информация деянието е извършено със стъклено шише, информира flagman.bg. Според кмета на Св.Влас Иван Николов, става дума за пиянски скандал. 

Мъж и жена, които не са местни хора, са влезли в магазина малко преди това, изглеждали почерпани.

Купили си бутилка алкохол, която решили да пият отвън. Но се скарали, той счупил бутилката и опитал да пререже гърлото на жената.

Двамата били работници към фирма, нямало опасност за живота на пострадалата.  Местните жители от Св. Влас са потресени от новината. Тази сутрин това е най-дискутираната тема пред супермаркета на ул. „Цар Симеон I” в самия център на града, известен с реда, чистотата и дисциплината, представляващ лицето на сигурността на община Несебър. Жител разказа какво точно се е случило в близост до магазина – пред самото казино в страни, което снощи е било затворено.

Преди това циганка и турчин, имащи любовни отношения и живеещи отскоро на квартира в градчето, се напили. Алкохолът в квартирата им обаче свършил и двамата решили да си купят нова бутилка от работещия супермаркет. Още по пътя към магазина те се псували, крещяли си и вдигали шум. Скандалът им обаче достигнал връхната си точка след излизането с покупката, тъй като не се разбрали кой е дал повече пари за ракията.

Тогава турчинът строшил бутилката и решил да реже гърлото на любимата си. Тя крещяла неистово. Нямала сериозни наранявания, въпреки пролятата кръв. Жената е на 35 години и е родом от село, близко до град Добрич, от ромски произход е. Недоволният пиян Ромео е с турски произход, на 43 години и е от с. Тулово, област Стара Загора. В трезво състояние двамата работели като наемници по строежи. Странно е, но в Св. Влас подобни скандали са сравнително чести на глава от населението, те винаги са предизвикани от преселници./blitz.bg/

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top