Прокуратурата закова окончателно Северин, който изнасили и уби журналистката Виктория Маринова

0
6412

Окръжна прокуратура – Русе ще внесе в Окръжен съд – Русе обвинителен акт срещу Северин Красимиров за убийството на Виктория Маринова. 

Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата.

Подробности по случая ще даде говорителят на главния прокурор – Румяна Арнаудова и наблюдаващите прокурори, от 11.00 ч. в Съдебната палата в град Русе.

БЛИЦ припомня, че на 6-и октомври в храсти до пешеходната алея край река Дунав в Русе бе открито тялото на журналистката Виктория Маринова. Тя е била изнасилена и брутално убита, а дни по-късно се разбра, че виновник за това е циганинът Северин Красимиров.

Той признал за деянието на жена си и решил да бяга в Германия, където живеела майка му. Малко след като пристигнал в жилището й обаче, ченгета обсадиха сградата и го изведоха окован. Скоро той бе екстрадиран в България, където направи самопризнания за деянията си.

По думите на семейството на Красимиров, той има психически проблеми и е спрял да пие хапчетата си. Във фаталната нощ се прибирал от купон, след като е взимал най-различни опиати и след спречкване с журналистката решил да я причака и да сложи край на живота й./blitz.bg/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук