Евродепутатът Ангел Джамбазки

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на журналиста и бивш депутат Димитър Байрактаров. Коментарът му идва по повод кандидатурата на Ангел Джамбазки за евродепутат.

Вижте какво написа Байрактаров в личният си профил в социалната мрежа.

*публикуваме без редакторска намеса 

Чета, че група професори и академици, сиреч интелектуалци, били издигнали кандидатурата на лицето Ангел Джамбазки за евродепутат! Според написаното в „Труд“, така наречените интелигенти намерили сили твърдо да се противопоставят на обезбългаряването! Така ли? И как точно 40 годишния ерген Джамбазки се противопостави на обезбългаряването?

Вероятно същия не е отгледал и едно коте, камо ли българско дете! Чета му биографията и разбирам, че първият му работен ден е като общински съветник от ГЕРБ, тоест на държавната ясла, след това на гърба на колегата Бареков се е издигнал до евродепутат и е спестил около половин милион от заплата! Бая ще се е трудил! За 90 % от българските граждани това е мисия невъзможна- да спестят половин милион, но пък Джамбазки уж се бори за техния по-добър живот!?

Така де, не беше ли той политика, който обясняваше, че да спиш в шофьорска кабина било супер готино? Извинете, г-да интелектуалци, но човек, който не носи отговорност за семейство и деца, няма и един ден трудов стаж в реалната икономика, не е изработил един лев данъци и осигуровки, този ли ни предлагате да ни представлява в ЕП? Народа не наричаше ли такива лица номенклатурчици?

Когато лицето Джамбазки създаде семейство, отгледа поне две деца, а като представящ се за патриот би трябвало поне три- с по три деца сме се отчели на държавата аз и колегата Бареков, а той чака и четвърто! Джамбазки, бая ще трябва да се напънеш, но като създадеш поне две деца и се противопоставиш на обезбългаряването по най-естествения начин, тогава ще можеш да претендираш да представляваш българския народ в ЕП!

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.