ЕДИНСТВЕНО И САМО В DAILYPRESS-bg.com! Уникална простотия! Благой, който ще кърти зъби на жени, се взе за Исус и Бог едновременно (СНИМКА)

В момента Джизъса нищо не работи. Със Златка са се преместили в поредния луксозен дом, в който, за да живеят, ще плащат по 1100 евро месечен наем… По нейно настояване. Доста "скромно"...

0
92892

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

Какво представлява снимката на Благо Георгиев, с която той представя себе си във Вайбър? Икона на светата троица – Отца, Сина и Светия дух, видя репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Бившият футболист се е взел на сериозно и смята себе си за светец. Във всички случаи намерението от куплета на Слави Трифонов от евъргрийна му „Едно ферари“: „Ако знаех само аз номера на Господ Бог, щях да му звънна… Щяхме да се разберем – аз за него, той – за мен, нещо да свършим“ вече е съвсем достъпно и изпълнимо.

Джизъса демонстрираше и в „Биг Брадър“ своята религиозност – всяка сутрин след събуждане, първото нещо, което върши, е да падне на колене и да изрече своята молитва. Да не говорим за множеството му рисунки по тялото му, изобразяващи християнските символики. А дали на практика показа какво е научил от Библията и Християнството?

От поведението на Благой видяхме, че към днешна дата на моменти той се опитва да бъде сравнително смирен и добър към хората около себе си, не им търси сметка за действията им, не е отмъстителен, но до момента, в който не се намеси Златка и не започне да го подстрекава да се разправя с тях. А тя го прави през цялото време, та дори и след като излязоха от звездната къща. А това вади на показ истинското му лице, което се крие зад религиозната му маска…

От морална гледна точка, а Християнската етика би трябвало да е важен елемент от веруюто му, през годините се нагледахме на какво ли не от него. От прелюбодействие, през сребролюбие, до поругаването на брачната халка и невястата, чиято трайност би трябвало да е вечна.

Благо с охота бяга от важни хора и сериозни обстоятелства, когато станат неизгодни и неудобни за него. Разваля приятелства заради жени, зарязва дами заради други такива и най-лошото – разваля семейства, в които е направил и оставил свои наследници. Непрекъснато се поддава на суетата и оставя да го води за носа.

Публичната обидна закана, че ще „изкърти муцуната“ на Христина Витанова, родила първите му две деца и претърпяла куп разочарования и изневери от негова страна, още горчи и изобщо не граничи с претенциите му – че е религиозен човек.

Всички помним как се е разтоварвал от връзките си – празнувайки финалите им във фолк заведенията.

В момента Джизъса нищо не работи. Със Златка са се преместили в поредния луксозен дом, в който, за да живеят, ще плащат по 1100 евро месечен наем… По нейно настояване. Доста „скромно“… Съседите им разказват, че лентяйствали по цял ден – не стават от леглото преди 12и не излизат от вкъщи преди 14 часа… Същински богове!

За капак Благо търси отмъщение и иска да накаже всички, които сипят лоши думи по негов адрес и по този на поредната му жена. Очевидно се е взел за Бог и раздава божието си наказание, като чрез съд ще опита да сложи всеки на мястото, на което той смята че заслужава да бъде.

Уникална простотия! Благой, който ще кърти зъби на жени, се взе за Исус и Бог едновременно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук