Емилия и Жорж Башур за първи път проговориха за трагедията със сина на бизнесмена

0
1357

Жорж Башур и певицата Емилия дадоха първото си интервю след трагедията със сина на бизнесмена, пред Нова тв.

Трябваше да бъде един уникален ден. Той така и започна. Отидохме, обядвахме. Моят племенник имаше бал тогава. Това, че той е карал с висока скорост, не е вярно. Той караше със 110, 120 км/ч.. Просто се случи за един миг. Навлязохме в събрала се вода. От там поднесе колата, изгуби се контрол. Може би липсата на опит или съдбата реши да стане това. Той много пъти ни е возил, разказа Емилия.

„Изхвърчахме в дере като с трамплин. Когато се свестих тях ги нямаше в колата. Аз бях без колан, а те бяха със. Феди още тогава не беше добре. Още тогава лекарите ни казаха, че няма надежда за него. Бяхме в един ресторант, обядвахме, когато разбрахме, че той е починал“, добави певицата.

„Говорихме си в колата, смеехме се, аз седях до него, тя беше отзад. Изведнъж чух синът ми в паника да крещи „леле“ и колата да поднася. Всичко стана за 2 секунди. След удара в мантинелата колата започна да се върти във въздуха. От този ден помня, че за първи път съм абсолютно безсилен да направя каквото и да е. Отказвам да приема какво се случи. Липсата на най-скъпото ти същество е много тежко“, добави Башур.

„Първата новина, която ми казаха, е че е много тежък случая. Аз тогава изкрещях, че не вярвам. Извинявам се за реакцията си. Смея да кажа, че лекарите направиха повече от възможното, за да го спасят“, каза още той.

Емилия ме попита в болницата ние ще останем ли заедно и аз се шокирах от този въпрос. Любовта ме спаси, заради нея, дъщеря ми, родителите“, разкри през сълзи бизнесменът.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.