Жорж Башур след голямата трагедия с Феди: Сърцето и душата ми отказват да приемат случилото се

0
1316

Ако имах избор – винаги щях да мълча. Имаше много спекулации с една наша трагедия. Бяхме много щастливи, ние и сега сме много щастливи, защото сме влюбени. Защото любовта е истинска, но трагедията беше по-силна от нас. Това заяви бизнесменът Жорж Башур пред камерите на Нова телевизия, месеци, след като синът му Феди почина след тежка катастрофа.

Припомняме, че неговият син Феди Башур загина при катастрофа на магистрала „Тракия“ на 24 май. Инцидентът с Башур, неговия наследник и фолк певицата Емилия стана на 37 километър от София.

“24 май трябваше да бъде един уникален ден. Той така и започна – отидохме обядвахме, беше свързан с моя племенник, който тогава имаше бал. С моето семейство бяхме направили една страхотна организация. Феди се беше прибрал от Щатите, прекарвахме време постоянно заедно. Доста се сближихме. Държа да отбележа, че това, което се изписа, че е карал със зверска скорост или висока скорост – не е вярно. Той караше със 110/120 км/ч.. Просто се случи за един миг, влязохме в аквапланинг, оттам поднесе колата”, коментира Емилия.

„Говорихме си в колата, смеехме се, аз седях до него, тя беше отзад. Изведнъж чух синът ми в паника да крещи „леле“ и колата да поднася. Всичко стана за 2 секунди. След удара в мантинелата колата започна да се върти във въздуха. От този ден помня, че за първи път съм абсолютно безсилен да направя каквото и да е. Отказвам да приема какво се случи. Липсата на най-скъпото ти същество е много тежко“, добави Башур.

“Изгуби се контрол, може би липсата му на опит, може би съдбата реши да стане точно така. Ние си го обясняваме като лош ден.

“Ние нищо не помним. Аз когато се свестих, тях ги нямаше, а аз бях в колата. Държа да подчертая, че те бяха с колан. Започнах да крещя неговото име и видях, че той е добре, но Феди още тогава не беше добре”, каза Емилия.

“Първата новина, която лекарите ни казаха, докато още бях на носилката, беше, че Феди е много тежък случай. Тогава изкрещях “Не ти вярвам” и те ми се разсърдиха. Лекарите направиха всичко възможно, за да го спасят, но това е неговата съдба и нашата”, допълни той.

“От този ден помня само, че за пръв път се чувствам абсолютно безсилен да направя каквото и да било за най-скъпото си същество. Винаги ще помня този ден с много мъка и никога няма да го забравя. Седи пред мен като картина, с която не се разделям. Още не съм осъзнал какво се случи и отказвам да приема това, което се случи. Знам много добре, че това е грях, но липсата на най-скъпото ти същество е много тежка. Знам, че е на по-доброто място. Това е неговата съдба, обаче сърцето и душата ми още отказват да го приемат”, категоричен бе Башур.

„Катя, майката на Феди, винаги се е грижила за него по най-прекрасния начин. Тя е една прекрасна жена, която се грижи и за нашата дъщеря. Всички спекулации са много грозни. За дата 24-и ще ви кажа, че той играеше спорт с номер 24.

Емилия ме попита в болницата ние ще останем ли заедно и аз се шокирах от този въпрос. Любовта ме спаси, заради нея, дъщеря ми, родителите“, разкри през сълзи бизнесменът.

Blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук