В сайтът на Информационна агенция „Дейли Прес“ скоро специален разговор по всички проблеми в социалната мрежа с влогърката Айя Йоргова. Очаквайте само в агенция „Дейли Прес“ интервю с Айя Йоргова, която ще говори по всички актуални теми свързани с клиповете в социалната мрежа хората и малдото поколение пред топ журналистът ни Тодор Стефанов в предаването му „Очи в очи с Тодор Стефанов“. Разговорът ни с нея можете да прочетете само на адрес: www.dailypress-bg.com.

Коя е тя:

Тя е момиче на 18, което на практика прави нещо не-сложно, което обаче помага на много хора.

Тя е влогър. Прави клипчета от стаята си и различни локации, в които просто седи пред камерата си и разказва различни неща, прави скечове, интервюира свои приятели. Занимава се с това от години и вече е натрупала голяма фен база, а числата в профилите й в Youtube и Vbox7 стават все по- сериозни. Участвала е в музикален клип и има своя авторска песен.

Причината да е толкова успешна, тя открива във факта, че е родена със „заешка устна“. Това е заболяване, в което детето се ражда без небце, нос, зъби. Тя е ползвала състоянието си като предимство и вместо да обръща внимание на омразата, която се е изсипвала по неин адрес в началото, на пук тя казва „Готина съм, позитивна съм, бъдете и вие!“. Тя учи тийнейджъра да обича себе си какъвто е и да се радва да малките неща в живота.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване 

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.