Кметът на Перник Станислав Владимиров: Полицията бездейства. Перник се страхува. Това е недопустимо!

0
239

Кметът на Перник Станислав Владимиров публикува в социалната мрежа:

Последните месеци и най-вече дни, град Перник е подложен на невиждан от десетилетия уличен тормоз от съмнителни лица. Тормоз, в който се пребиват деца и възрастни по най-жесток начин. Полицията бездейства. Перник се страхува.
Това е недопустимо!
Призовамам органите на реда в близките няколко дни да предприемат СПЕШНИ мерки, в които да докажат на обществото, че Перник е безопасен град. Да убедят гражданите на Перник, че са защитени.
Ще поискам ПОМОЩ ОТВЪН, ако пернишката полиция не може или не иска да се справи с хора, които бият невинни граждани в Перник и не получават ответна реакция.
Ако органите на реда не се задействат светкавично, не покажат, че са на страната на хората, ще бъда ПРИНУДЕН ДА ИЗЛЯЗА НА ПРОТЕСТ, заедно с перничани, защото ние искаме да живеем в сигурен и спокоен град.
Откакто съм кмет на Перник положих доста усилия, за да се намали уличната престъпност. Камери има почти навсякъде из града. Но за няколко дни всичко може да се срути, ако полицията абдикира от задълженията си.
Искам перничани да знаят, че СЛЕДЯ ВСИЧКО! И няма да оставя града да бъде сплашван от мутри или деца, които си играят на мутри.
Перничани, БЪДЕТЕ В ГОТОВНОСТ, ако полицията не може да защити града ни, да го направим ние. Ако трябва ще излезем на улицата. И аз ще бъда НА ПЪРВИЯ РЕД С ВАС. Защото утре пострадал може да бъде вашето дете или родител.
Органите на реда са на ход. Успокойте перничани. Те не могат да спят спокойно! Няма да спя и аз!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук