Обвиниха в трафик на жени управител на стриптийз клуб в Пловдив, едната е ученичка

0
570

Районната прокуратура в Пловдив обвини 32-годишен управител на стриптийз клуб за трафик на две жени, едната от които е 18-годишна ученичка. Другата пострадала е на 28 г., като според обвинението целта е била проституция.

В ранните часове на 19 март била проведена специализирана полицейска операция в нощното заведение. На място е бил установен и задържан управителят, както и още няколко души, в това число и танцьорки. Последните, след като били разпитани, са освободени.

Според разследването 32-годишният мъж предложил на двете жени да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението през различни периоди от време. Те работили като танцьорки в клуба. Развратните действия с тяхно участие са били извършвани в специално пригодени за целта кабинки в бара.

По досъдебното производство са разпитани свидетели, с което е документирана дейността на управителя. Извършени са претърсвания в Пловдив и София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации и телефони. 32-годишният е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.
Действията по разследването продължават.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук