Скандално ВИДЕО с Кирил Петков и Бойко Рашков от НС

0
232

Двамата се поздравяват за незаконния арест на Борисов докато депутатите обсъждаха и гласуваха как да бъде разследван главния прокурор

„Докато депутат от ГЕРБ-СДС припомня незаконния арест на Бойко Борисов, Бойко Рашков и Кирил Петков се поздравяват един друг. Рашков дори подвиква „Браво“.

За какво се поздравяват тези двамата? Че по тяхно време са извършени незаконни действия от полицията? Или че незаконно са участвали в тези незаконни действия на полицията?“, това пише в личния си фейсбук профил журналистът Ивелин Николов, който е видял какво се случва в Народното събрание (НС) по време на петъчното заседание в парламента.

 

„Кога ще разберем какво стои зад смс-ът на Кирил Петков към Слави Трифонов „Аз арестувах Бойко Борисов“? Това самопризнание за нарушение на законите от страна на Кирил Петков ли е?

Кога ще разберем какво правиха полицаите на втория етаж в Министерския съвет в нощта на ареста? Те нямат работа там. Бойко Рашков се изпусна пред медиите за тяхното присъствие. Рашков и Кирил Петков не желаят да отговорят на въпросите ми за ролята им около незаконния арест, но аз съм обикновен журналист. Може би им трябва прокурор за интервю?“, допълва Николов, говорейки за незаконния арест на лидера на ГЕРБ.

БЛИЦ припомня, че при показна акция, провела се на 17 март 2022 година, Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов бяха арестувани.

„Сценката с Рашков и Киро се разигра докато депутатите обсъждаха и гласуваха как да бъде разследван главния прокурор.

Стори ми се странно как депутати, чиито лидери са обект на прокуратурата, или се срещат с хора, които са обект на прокуратурата, могат да взимат решения  кой да разследва шефа на прокурорите“, допълни журналистът.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук