Топ

„УНИКАЛНА“! Учените показаха идеалната жена (СНИМКА)

рофесорът в университета в Бирмингам, антропологът Алис Робъртс представи „идеална“ жена, лишена от всички еволюционни „недостатъци“, присъщи на човешкото тяло, съобщава „Нюзуик“.

Робъртс е разработила „подобрена“ представителка на слабия пол специално за документален филм, разказващ за научните перспективи за създаване на съвършения човек. Антроположката е решила да се отдръпне от каноничните еволюционни процеси и да вземе за своето творение най-доброто от животинския свят. Човешката кожа е заменена с тази подобна на влечугите, защитаваща от ултравиолетовите лъчи. Системата на дишането е заимствана от птиците – за да се подобри усвояването на кислорода.

Робъртс добавя „чантичка“ като при кенгурата, за да се грижи и износи потомството и допълнителни артерии, за да намали вероятността от сърдечен удар. Ушите за творението са взети от прилепите. Робъртс също така дава „идеалните“ крака на женските птици вместо краката – това ще увеличи скоростта на бягане, но възможността да се изкачи един хълм ще изчезне.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top