Уникално! Родна топясновидка предрекла ужаса в Своге, разкрива какви страшни неща ни чакат през идните години!

0
2081

Ясновидката Цветана Янакиева не спира да дава точни прогнози. При последното си интервю за в. „ШОУ“ тя прогнозира ужасяващата катастрофа с автобус край Своге, изходът от предстоящия вот на недоверие и дори страшните пожари, които обхванаха южна и източна България.

През юни месец Янакиева разкри какво бъдеще вижда за страната ни, а дни по-късно прогнозата й бе публикувана в агенция БЛИЦ. Ясновидката с изключителна точност позна, че вотът на недоверие, искан от БСП, няма да мине в парламента. Тя прогнозира трусове в коалицията, но запазване на властта в ръцете на основната партия – ГЕРБ.   Верните предсказания обаче не спряха дотук. Цветана предупреди за възможна трагична катастрофа с автобус по родните пътища. Малко повече от месец след предсказанието й край Своге се случи страшна трагедия. 17 души намериха смъртта след жесток инцидент с автобус. Хората се връщаха от манастира „Седемте престола“, където бяха на еднодневна екскурзия. След жертвите имаше и дете.   Янакиева предсказа и огромните пожари, които горяха в различни краища на страната.  Тя предупреди за пламъците, които дни след прогнозата й обхванаха Кресненското дефиле, и, с които пожарникарите се бореха с дни. В интервюто си за в. „ШОУ“ Цветана прави дългосрочна прогноза какво я чака България, а и света, разкрива вижда ли да приемем скоро еврото, ще влезем ли в Шенген, ще има ли огромни и кървави атентати и какви болести ще поразят хората.

Представяме ви прогнозата й по-години: 2018 година ще намалее благочестието между християните. Ще бъдат ощетени много висши офицери. Несъгласие между военните и големи убийства, народни възмущения и избавление от мъченичество на един голям народ. 2019 година – много конфликти и смърт сред хората. От крадци ще протрепери светът, а мъдрите човеци ще претърпят гонения и много беди. През есента ще се появят болести. 2020 година – дивите зверове в горите ще се умножат. Стълкновение между хора – убийства, страшни земетресения. Бури ще събарят дърветата. Пролетта и лятото ще бъдат дъждовни. 2021 година – много войска ще загине. Препирни и несъгласие между всички хора. Големи метежи в някои части на Земята. Пролетта и лятото ще са дъждовни с гръмотевици и светкавици. През есента ще има наводнения и неизвестни болести.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук