Братя Галеви пратили коледна картичка на Бойко Борисов: Има няма месец-два и ще сте

0
238707

Братя Галеви са изпратили на Бойко Борисов поздравителна картичка с ясно послание, твърди популярен блог.

Публикуваме текста така, както ни го предадоха – а ако има някакво разминаване, не е по наша вина. Човекът доверил ни новината, досега не е грешил, затова и си позволяваме да публикуваме онова, което ни беше предадено, а то е следното:

„Преди няколко дена в министерски съвет беше получена поздравителна картичка по повод настъпващите коледни и новогодишни празници, която беше адресирана лично до премиера Бойко Борисов. Учудването на всички беше, че картичката е била подписана от Пламен Галев и Ангел Христов по-известни като братя Галеви.

Текстът съдържаше горе долу следното:

Драги ни Бойко Борисов,

с тебе се знаем от преди, но затова, че не пожелахме да ни ставаш шеф като ти отчитаме част от печалбата си, ти ни накара да бягаме от България и да се крием от българското правосъдие.

С настъпването на Коледните и Новогодишните празници искаме да ти пожелаем да си ги прекараш при семейството си, защото ако все още не са ти го предали, онези които ще посрещнеш от зад океана скоро (ще ти го предадат), а може вече да са ти го и предали) – стягай куфарите Бойко и гледай да се покриваш добре както го правим ние вече години наред.

Защото онова, с което разполагат като доказателства за тебе тези хора, ще те държи много дълго време зад решетките.

Новината не я приемай лично, ние сме само говорители, пращаме ти много поздрави на теб и всички около теб и се гответе да се криете, че има няма месец – два и ще сте или бегълци или арестувани.

И помни: Станеш ли беглец, ние те чакаме…“

Пламен Галев и Ангел Христов – Братя Галеви

Източники: informiran.net

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук