Вие, вярвате ли на МВР и медиите на властта, че това е убиеца?!

0
2248

Този сополанко, който е видно от снимките, че няма и 50 килограма ли е извършил зверското убийство и изнасилването в Русе?

Нещо издиша и в тази версия, не само защото задържаният е поредният ром, живеещ в барака, а и от всички обяснения на МВР досега.

Днес стана ясно, че той е задържан в Германия при майка си, но живеел в Русе с жена си и леля си в махала.

Хайде сега МВР да обяснят как точно влязоха в махалата на Русе и направиха обиск на колибата в която живее този ром и никоя медия не разбра и нито един циганин от махалата не каза и думичка по темата?!

Нали всички сте наясно, че това няма как да стане. Второ искаме да покажат от МВР какво точно са намерили в колибата на лелята на Северин и как така един убиец си зарязва дрехите с които е бил по време на убийството, за да ги намерят от полицията.

И не на последно място какви вещи от жертвата са намерени и доказват, че това е извършителя. Защото за пореден път някой ще бъде набеден и с сила накаран да си признае, че е извършил нещо, а истинският виновен ще се разхожда на свобода.

Съпоставяйки телесложенията на жертвата и извършителя пак нещо не се вързва, особено когато става въпрос за престъпление в светлата част на деня на обеществено място.

Погледнете тренираното тяло на Виктория Маринова и това на този 21 годишен сополанко и се замислете, дори да я е нападнал в гръб, дали ще може да я влачи по алеята?

Нещо пак не се вързва, нещо пак издиша, нещо пак не е така както трябва във версията на МВР и това не е заяждане бъдете сигурни, защото фактите са си факти, които всички виждаме и с просто око. По думите на служители на МВР – Русе в началото престъплението беше извършено с особена жестокост, като по думи на полицаи присъствали там, картината е била ужасяваща и такова нещо не може да се опише с думи. Имаме звяр!!!

Забележете звяра си има жена, значи престъплението определено не е заради липса или желание за секс. Тогава какво е оптключило агресията в този 21 годишен 50 килограмов сополанко МВР ще обяснят ли, все пак казват, че имат вече неговите самопризнания, значи той е напълно наясно какво е направил и не е пациент на близката психиатрична клиника както се спрягаше в началото на МВР?

Имаме и още много въпроси, но определено ще изчакаме да видим как са сглобили картината от МВР и после ще напишем пак защо не им вярваме, защото самото отразяване и от махалата снощи от страна на Нова Телевизия си беше комедия. Всички в махалата знаели и като разбрали какво е направил му казали да бяга, ало имаме или нямаме прикриване и съучастие в убийство от страна на ромите в махалата и с тях какво ще правят МВР?!

И не на последно място, няма как това престъпление да е извършено точно от този ром, защото той си има работа в Германия, майка му е там, не е имал липса на финансови средства, не е имал нужда от секс, кое точно е отключила агресията и звяра в него, това ако ни обяснят от МВР може и да им повярваме, но естествено те удобно и за тях и за всички граждани, които очакват истината, ще пропуснат истината за този момент.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук