Вижте времето през ноември

0
1293

Изненадващо започва тази година месец ноември. Днешният празничен Ден на народните будители ще бъде слънчев и топъл, а температурите ще бъдат над 24 градуса, предаде БГНЕС.

Валежи в близките дни не се очакват.

В петък ще има разкъсана облачност, а дневните температури слабо ще се понижат и ще бъдат около и над 20 градуса навсякъде в страната. Сутрешните температури ще бъдат около 8-12 градуса.

През почините дни ще бъде отново предимно слънчево, температурите още малко ще се понижат, но ще останат по-високи от тези, характерни за началото на месец ноември.

И в началото на другата седмица се очаква да бъде слънчево, без валежи. Температурите ще се понижат още малко и ще бъдат предимно между 14 и 18 градуса. В сряда е възможно да превали дъжд по Черноморието.

До средата на ноември се очаква предимно слънчево време, без валежи и температури все още по-високи от характерните за месеца – около 15-18 градуса.

През втората половина на ноември времето ще бъде по-динамично, ще има и превалявания от дъжд, а в планините и от сняг. Към края на месеца и дневните температури ще започнат постепенно да се понижават.

РЕДАКТОР: ЕВГЕНИЯ ЧАУШЕВА

Actualno.com
Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук