ДЕЙЛИ ПРЕС ПАК ПИТА: „Г-н“ Президент, защо още мълчите за катастрофата с баща ви? (ВИДЕО)

Важи ли законът еднакво за всички граждани на България или за семейството на Румен Радев не?

0
222009
Снимка: ФБ/Румен Радев

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ,                                                                          ДЕЙЛИ ПРЕС / www.dailypress-bg.com

Няколко месеца. Точно толкова месеци минаха от деня, в който публикувахме скандалните, меко казано, кадри с катастрофата на бащата на президента Румен Радев-Георги в Харманли.

Как той блъска инвалидизиран мъж в триколка на кръговото в града, как 1 час някакви униформени полицаи се мотаят и се чудят какво да правят.

Как „случайно“ миналият оттам лидер на БСП Харманли Михаил Лисков, бивш кмет на общината, се намесва и размества триколката. Как осем дни полицията в Харманли крие случая, как е съставен акт на пострадалия, как за историята не знаят нито шефът на ОДМВР-Хасково, нито вътрешният министър Радев, нито прокуратурата.

Тогава ние от Информационна агенция „Дейли Прес“ зададохме няколко въпроса към държавния глава.

В началото на годината (2019) напразно очаквахме иначе много принципният президент Румен Радев да отговори. Но той се крие, измъква се, гъне се направо.

А те са следните: Знае ли президента за инцидента с баща му и това, че е крит от органите на реда? Бил ли е веднага след катастрофата в Харманли, ходил ли е в полицията и общината? Важи ли законът еднакво за всички граждани на България или за семейството на Румен Радев не?

Вместо това държавният глава ни разтяга локуми-как не коментирали пътни инциденти.

И веднага след това се зае с катастрофата край Своге.

И заради „изцепките“ от Камарата на строителите му иска извинения с декларация. Президентът разбира от всичко-от журналистика, говореше за някакви прожектори, от БАН, от строителство на пътища, от чума по животните.

Обаче не иска да отговори на едни прости въпроси.

Защо г-н Президент? Да не сте гузен? Или криете нещо.

Затова пускаме още веднъж видеокадрите с баща ви и чакаме отговори на тези въпроси.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук