Ексклузивно в DAILYPRESS-bg.com! Антон Тодоров взривяващо за сина на Радев: Реинкарнация на Владимир Живков

Инцидентът бил прекратен от пристигането на полиция, която разтървала младежите

0
93954
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ,                                                                          DAILYPRESS-bg.com / София

Георги Радев да не е някаква реанкарнация на Владимир Живков – приживе!?“. Това написа във Фейсбук политологът и журналист Антон Тодоров по повод разкритие на колегите от агенция ПИК, че синът на Румен Радев отново е участвал в бой.

„Засега само се бие, конфликтува, така да се каже! Ако започне да пие, а после и да хвърля телевизионни говорителки от терасите – тогава работата ще стане дебела. И непоправима!“, допълва Тодоров.

Припомняме, че в нощен побой е участвал синът на президента Георги Радев в петък вечер. Младежът е бил на парти със свои приятели в клуб „Голдън бий“ на „Васил Левски“ 16.

Там е избухнал скандал между неговата компания и други момчета и се стигнало до размяна на юмруци.

Инцидентът бил прекратен от пристигането на полиция, която разтървала младежите.

Според свидетели хлапетата са били непълнолетни, какъвто е и самият Радев. Момчето е едва на 15 и остава загадка какво е правил късно вечерта в петък срещу събота в заведение без придружител.

Това не е първият случай, в който синът на президента участва в сбиване. През пролетта на 2017 г. 14-годишният тогава Георги бе съпричастен към жесток побой в столичното 38-о училище „Васил Априлов“, където учи. Заради участието на високопоставеното синче ръководството на даскалото се сви от страх и се опита да потула скандала.

Тогава седмокласник преби петокласник, като го е налагал с юмруци и е блъскал главата му в радиатора. По чудо не се стига до фатален изход, но  битото момчео става три дни на лечение в болница с травми в главата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук