Ексклузивно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! Нови подробности за мъжа, задържан за убийството на журналистката Виктория Маринова! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Източниците на Информационна агенция "Дейли Прес" отричат той да работи в чужбина, каквито информации се появиха по-рано

0
95754
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

Извършителят на убийството на журналистката Виктория Маринова е задържан късно снощи около 23:50 ч. българско време в Германия, научи Информационна агенция „Дейли Прес“ като се ползваме на наши доверени източници от полицията.

Мъжът е криминално проявен и е арестуван при операция на германската полиция след сигнал от българските власти. Установено е, че той е заминал за Германия в неделя със свой приятел, след като извършил престъплението у нас.

В Германия живее и майката на извършителя.

Източниците на Информационна агенция „Дейли Прес“ отричат той да работи в чужбина, каквито информации се появиха по-рано. 

Мотивите за престъплението – най-вероятно става дума за моментна проява на агресия. Извършителят е познат на властите у нас с подобни прояви. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия.  

По-рано, NOVA съобщи, че има задържан за убийството на журналистката Виктория Маринова, позовавайки се на свои източници при разследващите.

Според информацията, извършителят е засечен по ДНК, което е съвпаднало 100% с намерените доказателства.

Задържан е в Германия.

Всичко това все е още е неофициално. 

Както вече Информационна агенция „Дейли Прес“ съобщи, че задържаният е роден 1997 година. В полицията в Русе са задържани и съпругата му, и леля му. 

Малко по – късно Би Ти Ви пусна снимки на момчето вижте ги по-долу.

Повече информация се очаква в четвъртък на брифинг в Министерския съвет. Той ще бъде даден от премиера Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров и министъра на вътрешните работи Младен Маринов.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС TV!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК:

ИЗВЪНРЕДНА НОВИНА В ДЕЙЛИ ПРЕС! „Нова телевизия“: Има задържан в Германия за убийството на тв водещата Виктория Маринова (ОБНОВЕНА)

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“ (dailypress-bg.com)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук