ИЗВЪНРЕДНО! МВР потвърди пред ДЕЙЛИ ПРЕС! Българин починал в самолет на път за вкъщи, институции и медии се опитаха да потулят случая

Какво опитаха да прекрият с мълчанието си ведомствата - туроператора и неговия собственик или...?

0
51817

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / София

Както вече Информационна агенция „Дейли Прес“ още вчера съобщи, българин е починал в самолет на път за вкъщи от екскурзия в Египет. За трагичния инцидент информира наша сънародничка, която е била в същия този самолет. Тя направи призив към всички свои приятели да споделят публикацията, за да достигне до повече хора. За няколко часа вълна от споделяние заля социалната мрежа, но институциите все така мълчаха.

Редица уж авторитетни медии също се направиха на глухи и слепи за смъртта на българина. 

Едва днес Министерството на външните работи потвърди информацията, Министерството на туризма започна проверка на туроператорите, организирали екскурзия до Египет, от „Гранична полиция“ заявиха пред репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“ пък, че мъжът е починал от естествена смърт.

Остава въпросът защо гражданите научават подобни обществено значими проблеми от социалните мрежи, а не от компетентните институции? Какво опитаха да прекрият с мълчанието си ведомствата – туроператора и неговия собственик или…?

Агенция „Дейли Прес“ продължава да следи за случая и да ви информира своевременно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Проверяват туроператорите, осъществили екскурзия до Египет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук