Позиция на Информационна агенция Dailypress-bg.com: Ще изпратим ясно послание към проявите на агресия над журналисти

Това не е първият случай на нападение и агресия към журналист от Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com) в последните месеци. Продължаваме да търсим истината! Днес, повече от всякога

0
48636
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Информационна агенция „Дейли Прес“ (dailypress-bg.com) ще предприеме всички необходими действия, за да изпрати ясно послание към лицата, които проявяват агресия над журналисти! 

Медийната ни група изразява искрената си съпричастност и подкрепата си към знаковия журналист на Информационна агенция „Дейли Прес“ (dailypress-bg.com) и неговите близки . Това не е първият случай на нападение и агресия към журналист от Информационна агенция „Дейли Прес“ (dailypress-bg.com) в последните месеци. Продължаваме да търсим истината! Днес, повече от всякога. 

Ролята на журналиста е да бъде критичен и да задава всички въпроси, за да защити обществения интерес. Само по този начин медиите могат да изпълнят функцията си на четвърта власт, на която българските граждани да могат да разчитат. В същото време ние разчитаме, че полицията, следствието и прокуратурата ще изпълнят своята функция и ще изправят пред съда извършителя на поредното посегателство върху наш колега.

Благодарим на всички зрители, колеги и приятели, които изразиха подкрепата си. Бързата реакция на обществото и журналистическата гилдия е показателна за високата нетърпимост към проявата на агресия. 

Екипът на Информационна агенция „Дейли Прес“ (dailypress-bg.com) призовава цялата общественост и медии да обединим усилия, за да не остане неразкрито поредното престъпление, което застрашава най-ценното: човешкия живот.

ТЕМАТА НА DAILYPRESS-bg.com! Екшън на протеста на майките на деца с увреждания: Скинхедс в челен сблъсък с екипът на Информационна агенция „Дейли Прес“ и вестник „Топ Преса“! (ОБЗОР)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук