САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Условна присъда за сутеньор, принудил с бой две жени да проституират във Враца

0
4209

Репортер по темата: Евелина АНГЕЛОВА, ДЕЙЛИ ПРЕС / Враца

40-годишен сутеньор от Мездра, принудил с бой две жени да станат проститутки, получи условна присъда, научи агенция „Дейли Прес“.

Делото срещу В.В. се гледа преди дни от районния съд в железничарския град, където магистратите постановиха окончателното си решение.

Припомняме, че сутеньорът бе заловен преди около две седмици в Мездра. Мъжът бил разследван от служители на районното управление в железничарския град, които дълго време следили действията му. По данни на униформените, мъжът е „съпричастен към действия с цел сексуална експлоатация на жени“.

Първата жертва на сводника е жената, с която живеел на съпружески начала. През 2009 година той с бой я принудил да продава тялото си за пари. Тя продължила да го прави до арестуването на мъжа й тази година. Приятелката на В.В. обаче не е единствената, която е станала негова жертва. През 2016 г. година той оплел в мрежите си и софиянка. Тя била принудена също с бой, но и с обещания за „облаги“. И двете жени проституирали на територията на Мездра и около Враца.  

От документите по делото става ясно, че В.В. е с основно образование, безработен и е стар познайник на полицията. Той се признал за виновен по повдигнатите му обвинения.

За действията си сутеньорът е осъден на две години и осем месеца затвор, чието изпълнение е отложено за срок от 5 години.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук