Само в ДЕЙЛИ ПРЕС! Пребитата от секс маниак адвокатка попиля съседите на Викторио: Застреля детето си като куче, защото не си извадихте главите от з*дниците!

0
5188
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Столичната юристка Валентина Каменарска, която преди време бе нападната в офис от секс маниак, изригна с гневен пост в личния си фейсбук профил, видя репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

След като във вторник тя направи извънредни разкрития за нейния нападател и показа негови снимки, сега Каменарска реши да сподели възмущението си за двойното убийство в столичния квартал „Надежда“, за което първо агенция „Дейли Прес“ писа.

„Никой от съседите не е чул изстрели. Ми да, що да чуе!? Ако бяха чули, можеше да не бъде изведено от дома си едно едногодишно дете и застреляно в главата като куче-на бензиностанция. Важното е рахатлъкът на съседа да не се нарушава. Изстрелите са си битов проблем все пак“.

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“ (dailypress-bg.com)

„Не, не не мога да повярвам. Колежка ми каза за това интервю, но въпреки това исках да го чуя. Исках да чуя, как един „човек“, в случая шофьор, отказва да спаси едно дете. И казвайки го не чувства нищо нередно в това. Всъщност го казва съвсем, ама съвсем спокойно: „Какво ще правя аз едногодишно дете, не мога да го кърмА „.  Това дете е можело да бъде спасено многократно: Веднъж, ако съседите си бяха извадили главите от задниците и така евентуално бяха чули изстрелите, за да съобщят за стрелбата.  Втори- от шофьора, на който е било предлагано да му бъде оставено, за да го закара в някое районно. Който и след това дълго не се обажда в полицията. И трети-ако не беше проведена мега, гига нескопосана акция, без психиатър/психолог парламентьор, който да успокои убиеца.  И знаете ли, убиецът ще бъде наказан, той най-вероятно няма да излезе повече от затвора. А кой ще накаже тази сбирщина, която се явяват „добрите хора“, тези съседи, шофьор и хорица с недомислени акцийки тип Лясковец?  Този път жертвата е дете“, пише одвокатката.

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“ (dailypress-bg.com)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук