СКАНДАЛНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Владислав Антонов – Врабеца дрифтвал с голфа си на жълтите павета в София се хванал на бас (СНИМКИ)

Нови скандални разкрития!

0
3474
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС /София

Владислав Антонов – Врабеца, който се прочу, след като направи изключително опасен дрифт на жълтите павета пред сградата на парламента, когато бе пълно с протестиращи миналата неделя, се е решил на рискованата маневра заради облог, съобщават колегите от вестник „Телеграф“.

Присъствали на площад „Народно събрание“ разказаха, че минути преди да се качи в черния си „Фолксваген Голф“ Врабеца дълго е разговарял с брадат мъж с кожено яке, който дошъл с мотор. 20-годишният младеж и рокерът спорили разпалено. След това се хванали на бас, че Врабеца ще направи дрифт с голфа, а рокерът няколко кръга на задна гума с мотора около паметника на Цар Освободител. Врабеца клъвнал бързо и започнал да върти гуми по паветата, а рокерът само наблюдавал.

След това обаче не се решил да изпълни своята част от уговорката. Според присъствалите на мястото причината е, че бързо на мястото дошли полицаи и това го отказало. Други обаче твърдят, че просто е подлъгал Врабеца и изобщо не е имал намерение да прави каскади по площада, а само да му гледа сеира. За участието на мистериозния мотоциклетист и провокацията от негова страна съобщи и адвокатът на Врабеца Тодор Маричков.

„Имало е един моторист, с когото са решили да направят няколко кръга на площада. Не е искал да застрашава никого, да напада хората там. Просто младежите са имали някакъв спор кой колко кръга ще направи“, разказа юристът.

Врабеца шашна всички с появата си на жълтите павета, а действията му бяха заснети от камерите за видеоконтрол. Полицаите, охраняващи протеста, успяха да го заловят, след като Врабеца опита да се оттегли след дрифта по улица „Г. С. Раковски“.

Срещу 20-годишния мъж беше образувано бързо производство за хулиганство.

„Той дрифтваше по улицата. Създаде пряка предпоставка за пътнотранспортно произшествие, имаше опасност да бъдат ранени случайно участници в протеста. Той веднага беше задържан след действията. Лицето е 98-и набор, младо момче, криминално проявен“, обясни директорът на СДВР Ивайло Иванов. Справка за Врабеца показа, че има регистрация за притежание на марихуана. При залавянето му след дрифта е тестван за алкохол и наркотици, но е дал отрицателен резултат. Младият мъж отскоро притежава фолксвагена, който в сряда с решение на съдия Мирослав Петров от Софийския районен съд се конфискува в полза на държавата.

Преди да се хване на бас с рокера и да изправи всички на нокти пред парламента, Врабеца е разкарвал храна с голфа си. Бил е куриер из София. Колата я е застраховал на разсрочено плащане в две застрахователни компании. Втората му вноска е била на 26 септември. 

Понеже е 20-годишен, с малък стаж зад волана, гражданската му отговорност е била над 300 лв., обясниха запознати.

„Колата действително му трябваше. Беше недоволен от цените на Гражданската отговорност и горивата, затова излезе да протестира, но е луда глава“, разказа млад мъж, който го познава от протестите. Сега Врабеца обмисля да обжалва съдебното решение за отнемането на автомобила. Ако не, ще събира пари за друг. Първо обаче ще трябва да плати глобата си към Пътна полиция. От съда пък му наложиха пробация на мярка за 3 години. Осъден е на 1 година условно и има тригодишен изпитателен срок. Ако сгафи през това време заради безразсъдната си проява и глупавия бас, може да влезе в затвора.

20-годишният младеж живее с майка си, баща му е починал. Хваща се на работа каквото намери. Иначе се е записал редовен студент в частен университет, разкриха още негови познати. Отскоро имал и приятелка, с която планирали да живеят на семейни начала. 

Image result for Владислав Антонов – Врабеца

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук