ТЕМАТА НА DAILYPRESS-bg.com! Мъж почина след като беше намушкан във влак край Вакарел (ОБЗОР)

По случая е образувано досъдебно производство

0
21805

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / София, Вакарел

50-годишен мъж почина след като беше намушкан във влак.

Сигналът е подаден от началника на гарата във Вакарел. На място незабавно са изпратени служители на Районното управление в Ихтиман и екип на Спешна помощ.

Пострадалият е бил намушкан в гърдите и е починал в линейката на метри от болницата. Влакът е пътувал от Истанбул през Пловдив за София. След сигнала за инцидента е спрян в района на гарата. Създадена е организация всички 120 пътници да бъдат настанени в следващия преминаващ влак.

Полицията задържа двама потенциални извършители на убийството във влака. Те са 38-годишен мъж и 47-годишна жена от Ихтиман. И двамата са криминално проявени, а за починалия мъж няма такива данни. По първоначална информация мъжът е бил ранен при възникнала свада във влака. Мъжът и жената са задържани в село Вакарел, като са се опитвали да избягат. Намерено е оръжието на убийството, което двамата са се опитали да скрият.

По случая е образувано досъдебно производство. Извършват се действия за доказване на целия механизъм на престъплението, а също така и авторството му.

От МВР призоваха гражданите, които имат информация за тежкото престъпление, да се свържат с полицията или да се обадят на телефон 112.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук