Цветанов: С Нинова БСП е слаб опонент

0
6634

За ГЕРБ представлява интерес лидер на БСП да бъде Корнелия Нинова, защото с нея социалистите са слаб опонент. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с организацията „Старейшини ГЕРБ-София“, която се проведе тази вечер в Централата на партията.

„Напоследък БСП паднаха много ниско в опитите си да клатят властта. Днес популизмът им взе нов връх. Корнелия Нинова твърди, че е била следена от органите на реда по време на партийните й мероприятия. Тя явно не си дава сметка, че такава е практиката и всичко се прави с цел нейната сигурност да бъде гарантирана.“ – коментира Цветанов.

По думите му е абсурдно да се твърди, че годишно се крадат по 10 млрд. лв. от обществени поръчки при положение, че за година в България за обществени поръчки се разпределят 4.5 млрд. лв.

По темата сотхвърленото днес президентско вето върху текстове от Закона за корпоративното подоходно облагане, Цветан Цветанов призна, че проведената разяснителна кампания по този закон може би не е била достатъчно добра.

„В големите градове преобладават автомобили на 14 или по-малко години. За тях няма да има увеличение, напротив – ще има намаление на данъка. Това обаче политическите ни опоненти не го казват.“ – обясни председателят на парламентарната група на ГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук