АБВ се присмя на изграждането на чесало за диви свине по границата с Румъния

0
1125

АБВ е за развитие на туризма. Това обяви Христо Михайлов на брифинг. Партията е за втори кабинков лифт.

Азбукарите обаче са срещу методиката на кабинета за развитие на Пирин. Решението на ВАС най-вероятно ще бъде обжалвано. Михайлов коментира, че върховният съд е констатирал редица нередности. Нарушения в концесионния договор е констатирал и главният прокурор Сотир Цацаров.

Позицията ни е правилна, вярна, смята Михайлов.

От партията са притеснени за мерките, които се взимат срещу чумата по дивата свиня, идваща от Север. Те искат президентът да наложи вето върху закона за лова. Все пак земеделският министър е забранил със своя заповед лова на дива свиня през летния сезон. Затова партията е доволна.

АБВ е против изграждането на чесало за диви свине по границата с Румъния, посочи Михайлов. Те обаче подкрепят членство на страната ни в еврозоната.

Лидерът на АБВ Румен Петков критикува липсата на разяснителна кампания по темата. България трябва да си постави средносрочни цели, смята той.

Азбукарите искат бързо присъединяване към банковия съюз. Подходът на управляващите не бил подходящ. Властите трябва да кажат на Брюксел „стоп на експериментите с България“, по мнението на Петков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук