АБСУРДИСТАН, ГАРАНТИАН ОТ ГЕРБ! След „Бистришките тигри“ се пръкнаха и жепейци футболисти, докато влакове-цистерни трепят хора!

0
6097

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ

Далавера да има! И в БДЖ има… да си футболист. Те са хем административни служители, хем футболисти и да не се не се изненадате – хем не ходят на работа.

В работно време футбористът Христо Стамболийски от отбора на железниците и бивш кадър на Левски бил хванат пред дома си (не всеки може да си го позволи)… Той се води инспектор и контролира охраната на товарни превози. Колегите му са категорични, че редовно отсъства от работа. Това не е единичен случай.

Постоянно се чува, че БДЖ е пред фалит, влаковете по някои линии са пълна гробница, а транспортният министър Ивайло Московски се чуди от къде да намери пари. Чакайте де, защо е нужно да се инвестира в отборче на ниво ЖП, като тези пари може да отидат най-малко за машинистите и тези, които понякога си рискуват живота, за да превозват опасни товари. Всеки може да подритва коженото кълбо за здраве, дай да уредим и други.

Футболът на частно в работно време е станал национален спорт, а това е благодарение на ритнитопковец номер 1 на държавата и неговите авери от Банкя и Илиянци.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук