ПЪРВО В DAILYPRESS.bg! СМЯХ В ЗАЛАТА! Фандъкова нареди: Няма да карате личните си автомобили! Ще се топлите на ток! Ама ха! Г-жо кмет, а за вечеря какво може да хапнем?

0
152090
Журналиста Тодор Стефанов и кмета на София Фандъкова.

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ

Какви са тези своеволия, а въздухът?

Както писа Информационна агенция „Дейли Прес“, кметицата на София нареди да не се качваме на личните си автомобили и да не палим печки на твърдо гориво.

Ми, хубаво, но кой ще плаща? Тези, които се отопляват на дърва са сметнали, че така е по-изгодно и бюджетът им друго не позволява. Не всеки може да си позволи да си плаща като роб на Топлофикация или на ЧЕЗ.

Как така става… днес има данни, че въздухът в София е мръсен и Фандъкова като последна институция се разпорежда кой какво да прави? Че хората колко пъти казват, че трябва да се прави това и онова за София, а резултат няма.

Колко пъти един или друг подава жалба и чака с години да се запълни дупката пред блока, да кажем… и сега видиш ли, време е да мръзнете по спирките, да поемате бацили в трамвая, да включвате духалки, защото да не и се налага на г-жа кметицата да ползва социални мрежи и да налага норми.

Боже, какво доживяхме! Има закони и правила, които може да създадете, а не да зовете през ФБ небивалици. И логично след тези нареждания, то да питаме – Г-жо кмет, а за вечеря какво може да хапнем? И накрая, а може ли да дишаме…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук