Авторът на „Игра на тронове” с лоши новини за феновете на сериала

0
633

Авторът на книгата „Игра на тронове”, която е част от поредицата „Песен за огън и лед”, има съобщение за феновете „и то няма да ви хареса”. Това написа самият Джордж Мартин в блога си, съобщава Си Ен Ен.Следващата книга от поредицата – „Ветровете на зимата”, още не е готова. Нещо повече, тя няма да бъде завършена до излъчването на шестия сезон от сериала „Игра на тронове”, базиран на книгите. Новите серии ще бъдат излъчени през април.

„Все още ми трябват месеци… и то ако писането върви добре (понякога върви, понякога не). Писането на „Ветровете на зимата” не върви добре. Опитах, честна дума. И се провалих. Изтървах крайния срок за Хелоуин, изтървах срока за края на годината. Което почти сигурно значи – НЕ, „Ветровете на зимата” няма да излезе преди шестия сезон на „Игра на тронове” през април”, написа Мартин в съобщение, в което отбеляза „настроение: депресиран”.

Както винаги, Мартин не издаде никакви подробности около сюжета и увърта дали сериалът ще развали интригата в книгата. Той само намеква, че в шоуто ще има интриги и обрати, които липсват в книгите.

Превод и редакция: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук