ШОК! Животът на Ваня Червенкова е в опасност!

0
685

Ваня Червенкова едвам преживяла грабеж в дома си

Ваня Червенкова в ужас за живота си. Бизнесдамата е преживяла същински кошмар преди години и в случая не става въпрос за атентата срещу нея, когато се опитаха да я разстрелят публично и то пред очите на дъщеря й Никол.

Тогава Червенкова оцеля като по чудо след куршумите, заради което й се наложи да се подложи на цял куп пластични операции, заради които е критикувана много в днешни дни.

Не само опитът за убийство обаче е белязал психиката на по принцип коравата Ваня. Тя станала жертва на въоръжен грабеж в дома си, който успял да я уплаши толкова много, че дълго време след това тя си лягала вечер с пистолет под възглавницата, за да се чувства сигурна в собствения си дом.

Бизнесдамата разкрива още, че се чувства ужасно употребена. Ваня не крие, че от години иска да срещне любовта, но така и не успява да намери подходящ мъж за себе си.

Който да я приема и обича такава, каквато е. С всичките й недостатъци и най-вече да не се опитва да промени факта, че тя притежава доста властен характер. И е свикнала нещата да се случват винаги по начина, по който иска тя, предава БЛИЦ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук