Алек Сандaр мачкал чаршафи с танцьор на Лейди Гага

0
1388

Първият изгонен от Къщата на „ВИП Брадър“ Алек Сандaр е имал интимна авантюра с един от танцьорите на Лейди Гага – американеца с ливански произход Марк, съобщава „Уикенд“.

Връзката между модела и изпълнител Алек и танцьора Марк продължила близо половин година, докато двамата живеели в Ню Йорк. Тогава обаче трупата на мегазвездата заминава на едногодишно турне, което попречило на любовта им.

29-годишният брадър заминал за Голямата ябълка през 2011 година, малко след като завършил образованието си в Берлин. Тогава получава напълно безплатно образование и месечна стипендия в размер на 1200 долара.

След като започва да учи Александър решава, че трябва да изяви талантите си. Като трамплин за развитието му се явяват десетки прослушвания за певци, модели и танцьори. На голяма част от тях той е порязван, но пък завързва контакти с хора от арт средите.

Запознава се с Марк през 2013 година в школата за танци, която двамата посещават. Оказва се, че афроамериканецът не е начинаещ танцьор, а професионален такъв и е част от екипа на Лейди Гага. Тогава българинът успява да се докопа до акробата и двамата заживяват под един покрив.

Приказката им обаче няма щастлив край и продължава само половин година. Гага заминава на световно турне, а Марк трябва да тръгне с нея.

Откакто е в Ню Йорк Алек Сандар се разкрепостил достатъчно и започнал да се отдава на бурни еднократни връзки, коментират негови приятели. Те разказват, че младокът е починател на латиноси и надарени афроамериканци. Дори се хвалил, че е бил в едно легло с трима или четирима цветнокожи.

Това обаче било най-непредпочитаното от него място за секс. Избирал да задоволи физическия си нагон по паркове, тоалетни, подлези, гей заведения и други подобни.

Източник: в. „Уикенд“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук