Пиянски запой и наркоманска оргия във Вип Брадър!

0
1832

Дъщерята на Димитър Цонев – Деси, певицата Жана Бергендорф и моделката Глория извадиха извън нерви съквартирантите във „Вип Брадър“ след като успяха да изпият две бутилки уиски и вилняха до ранни зори.

„Аз също пия, попадал съм в много пиянски компании, но с моята тайфа от 5 човека не моцем да изпием две бутилки уиски. Явно е имало и стимуланти“, твърди Борислав Комсийски, цитиран от „Уикенд“.

След запоя на трите млади дами, едната от които е майка на малки деца породи съмнения у ВИП-овете, че някой е вкарал тайно кокаин.

„Голямо браво на доставчика“, въкликна многозначително Евгени Минчев.

Изданието припомня, че съмненията за нелегално вкарване на наркотични вещества са от години и това се случва с негласното одобрение на продуцентите. Звезди, участвали в предишни издания на риалитито споделят под сурдинка, че за първи път кокаин е внесен преди няколко години, когато в него участваха Милко Калайджиев, Тодор Славков, Ицо Хазарта и футболистът Саша Антунович.

Тогава продуцентите си затворили очите когато един от напусналите по-рано „Вип Брадър“ влязъл в Къщата уж да види приятелите си, а всъщност предал 5 грама кокаин на сърбина Саша Антунович.

След като се надрусаха, родните знаменитости от тогавашния формат „скъсаха“ синджира и сътвориха страхотни скандали, които вдигнаха рейтингите на шоуто и се коментираха дни наред. Продуцентите отчетоха това като успех и оттогава си затварят очите за масовата употреба на наркотици.

След това бяха премахнати камерите в тоалетните, уж поради нежеланието на звездите да бъдат снимани голи, а всъщност улесняват съквартирантите. Местата за физическо облекчение най-често се използват от дружките – Цонева, Бергендорф и Глория.

С поведението си те силно наподобяват хора, които са опитвали дрога, коментират по-консервативни зрители на риалити формата.

Все още не е ясно как точно кокаиновите пратки влизат в Къщата. Според мълвата, знаменитостите сами си ги вкарват докато излизат за известно време за участия. Според справката, преди наркооргията Къщата са напускали Деси Цонева и Жана Бергендорф.

Източник: в-к Уикенд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук