Ангел Найденов срази Румяна Бъчварова: Тази жена не спира да лъже за границата!

0
1387

„Държавната граница е част от инфраструктурата на България и е нормално да бъде охранявана и от военни. Но за да бъдат спокойни от министерството на вътрешните работи, а и с оглед на всичко онова което се случва по границата ни с Турция с натиска на имигранти, е необходимо да се вземат съответните мерки“, заяви депутатът от БСП и бивш военен министър Ангел Найденов.

Политикът от БСП не скри своето разочарование от политиката на вътрешната министърка Румяна Бъчварова. „Силно съм обезпокоен от забавянето на изграждането на оградата ни границата с Турция. Тук трябва да кажа, че имаше голяма доза неистина в отговора на министър Бъчварова на моя въпрос в пленарна зала. Тя заяви през месец януари, че защитното съоръжение ще бъде завършено до края на месец март. Сега разбираме, че всъщност април-май ще бъде завършено едва на половина защитното съоръжение от 130 км. Това честно казано ме изумява.

Повече от година се строят малко повече от 50 км. Българската армия за малко повече от 4 месеца построи 30 км. на цена, която е 4 пъти по-ниска от сегашната, Това е безпрецедентно“, заяви бившият министър на отбраната Найденов. /ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук