Анита Мейзер не е убила умишлено съпруга си

0
1191

Силиконката с най-големия бюст у нас, варненката Анита Мейзер, не е убила умишлено съпруга си – културиста Николай Димов. Това сочи излезлия вече протокол от аутопсията на мъртвия Ники.

Причината за смъртта му е описана като „загърляне“ – асфикция или удушаване, което е станало вследствие на нелеп инцидент. Така първоначалните съмнения, че Мейзер умишлено е видяла сметката на мъжа си, са разсеяни.

Всеки момент вещите лица трябва да излязат с експертните заключения за детайлите около настъпването на смъртта. Съдебно-медицинската експертиза в този процес ще бъде изключително важна, тъй като ще даде отговор до каква степен силиконовата секс бомба е допринесла за инцидента.

Към момента срещу нея е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост, след нанасяне на средна телесна повреда. Освен това, срещу Мейзер е повдигнато и друго обвинение – за опит да подкупи полицай, за да не придобие информацията за нелепата смърт на Николай обществено достояние.

Според близки на Николай, които обвиняват Анита за смъртта му, двамата били разделени от 3 години. Това обаче не се потвърждава от контактите, които а имали двамата, след като са били на екзотични почивки заедно, както и когато Анита е в САЩ и Николай у нас.

През последните години Николай и Анита са били разделени, но не са се развели. Той е живял в къща в САЩ, заедно със съквартирант. Когато се прибирал в България, отсядал в дома на Мейзер до резиденския Евксиноград.

Близки на Николай казват, че бракът с Анита бил по сметка, защото му осигурявал възможност да работи легално в САЩ, тъй като тя е американски гражданин. Обясннията им са, че силиконката рекетирала съпруга си, че ако се разведат, той ще бъде депортиран.

При последното завръщане на анаболния гигант се случва обаче най-лошото. На 15 август двамата с Анита се връщат от гостуване у родителите на Николай. В дома на Анита той ляга на масата за масажи и демонстрира номер с късане на пластмасови стяжки, с които показва силата си.

Фатален за него се оказва опитът му да скъса т. нар. свински поашки, поставени на врата му, които го задушават. Ошашавена от непредвидимата ситуация Мейзер се опитва да свести Николай, като го събаря от масата и от разбилия се в пода нос на жертвата потиа кръв, която впоследствие се оказва повод да се разпространи версията, че културиста е заклан.

Обърканата Анитая потърсила помощ и съвет от Киро Скалата, с когото са приятели. Шоуменът живее един етаж под нейния и той я посъветвал да съобщи в полицията за инцидента, при който мъжът й е починал.

Пристигналите на място полицаи откриват Николай Димов на земята до масажната маса. Той е полугол и вързан със свински опашки през ръцете, краката и врата. Примките били стегнати от Мейзър по негово настояване.

Обяснението за странната игра, според вдовицата е, че Николай трябвало да скъса опашките с мускули. След като дава обърканни обяснения, силиконката е закопчана и отведена в килията на следствения арест.

Двамата са били на себе си, не са приемали наркотици, успокоителни и опиати, сочат данните от химическата експертиза, която излезе миналата седмица.

Назначени са и още няколко допълнителни експертизи, разкриха от Окръжната прокуратура във Варна. „Т. нар. загърляне всъщност е бавно пристягане на врата с цел да се спре венозния отток от мозъка, обясняват цпатоанатомите.

Николай най-вероятно е изпаднал в унес, след което е издъхнал безболезнено. Фактически Николай се е обесил на свинските опашки, които са се затягали, без да е имало външна намеса за това“, обясняват те.

Според разследващите, тялото на културиста все още е в моргата и ще остане дотогава, докато с него се провеждат следствени действия“, коментираха и от прокуратурата.

Междувременно в много от жълтите издания се появиха информации, че Анита Мейзер е бременна, че скоро ще излезе от следствения арест и дори ще бъде една от персоните в започналия VIP-брадър. След като нито едно от тези твърдения не се потвърди, се очаква да бъдат опровергани и останалите препятствия, които държат силиконката зад решетките./монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук