Атанас Колев показа на коя част от тялото му най-много се е радвала Мария Илиева (ВИДЕО)

Рапърът от Варна се разсъблече в Инстаграм

0
4156

Бившето гадже на Мария Илиева и финалист от „Х Фактор“ Атанас Колев е много активен в социалните мрежи и непрестанно провокира феновете си, предаде LifeOnline.bg.

Рапърът, който за известно време беше секс играчка на шефката си, сподели стори разкриващо причините попрезрялата певица да си падне по 16 години по-младия изпълнител.

В кратко „бумеранг“ видео Колев се пусна само по пешкир, показвайки стегнати плочки и дори нещо повече.

Бъдещият гинеколог показа, че е доста надарен, факт, който внушителната подутина на хавлията му издава и явно именно на големия инструмент се е радвала най-много прочутата със сексуалния си апетит бивша негова продуцентка.

Танас Колев само по пешкир

Атанас Колев показа на коя част от тялото му най-много се е радвала Мария Илиева! Прочети повече на: https://bit.ly/2Mq2TeA

Публикувахте от Lifeonline.bg в Вторник, 21 август 2018 г.

По време на тяхната връзка, камериерка във варненски хотел разкри, че Илиева редовно заключвала невръстния тогава Наско в хотелската стая и му се „радвала“ с часове.

Сладострастните стонове на певицата, която може да е майка на баскетболиста, отеквали по хотелските коридори, а персоналът се чудел какво да обясни на семействата отседнали там.

„За никой не е тайна, че 40 годишната певица си пада предимно по млади момчета, но от време навреме залита и по заможни господа без значение на тяхната възраст…“, коментират запознати със сексуалния живот на кугърката.

От както е свободен електрон, Атанас Колев прави музиката така както си я представя и вади парчета много по-често от позабравената си шефка.

Паралелно с музикалната си кариера рапъра учи медицина в родната Варна.

Припомнете си, че след Х Фактор Атанас Колев беше част от лейбъла на Мария Илиева, както и нейн любовник.

След около 18 месеца съвместна работа двамата се раделиха, а Колев разкри мръсните схеми и лицемерието в родните музикални среди в няколко поредни песни.

Репортер на LifeOnline.bg дочу, че готви дует с фолк певицата Галена, и че Криско сериозно се е амбицирал да го придърпа в своя лейбъл.

Засега потвърждение на тези слухове няма.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук