ФОТО БОМБА В DAILYPRESS-bg.com! Докато Росен Плевнелиев чака четвърто дете от бившата синоптичка Деси Банова, големият му син Асен събира тен и фокусира женски погледи (СНИМКИ)

Асен неизненадващо впечатлява и с физика – от години той усилено тренира футбол, а отделно прави упражнения във фитнеса

0
79292
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Докато Росен Плевнелиев чака четвърто дете от бившата синоптичка Деси Банова, големият му син Асен събира тен и фокусира женски погледи по родните плажове. За всеобща изненада тийнейджърът не почива в Гърция, където експрезидентът има огромно имение, а е в Созопол.

Плевнелиев-младши определено е възмъжал през последната година и се е превърнал в привлекателен младеж – строен, а видимо е наследил чертите на майка си Юлиана. Асен неизненадващо впечатлява и с физика – от години той усилено тренира футбол, а отделно прави упражнения във фитнеса. Благодарение на тренировките е оформил мускули по ръцете и плочки по корема, които се постигат изключително трудно.

Летовници издават, че Асен привлича вниманието на момичетата, нос е държи скромно и не предизвиква излишен интерес към себе си. Всъщност малцина разпознават младежа благодарение на дискретността, в която майка им отглежда и възпитава децата си, пише „Галерия“. Благодарение на постигнатата анонимност Асен спокойно се пече на плажа и се забавлява с приятелите си.

Синът на Плевнелиев е на почивка в компанията на свои приятели, като вероятно е изпратен на лагер в Созопол. Вместо обаче по цял ден да задява момичетата по плажа, той се занимава с далеч по-смислени неща. През деня с приятелите му често се разхождали по плажната ивица и по скалите, където се наслаждават на гледката и тишината.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

Снимка на Assen Plevneliev.

Снимка на Assen Plevneliev.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук