БАБА ВАНГА ПРЕДРЕЧЕ – НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ Е…

0
1989

През годините са направени много и най-различни пророчества, които се приписват на баба Ванга. Независимо от темата има стотици, които твърдят, че пророчицата е дала предсказания за всички природни катаклизми и човешки катастрофи за поне век напред.

В интерес на достоверността сме задължени да посочим източника, от който черпим информация, за точните думи или поне за най-близкото до казаното от баба Ванга, по наше скромно мнение. За такива смятаме думите, предадени ни от журналиста Жени Костадинова и племенницата на Ванга – Красимира Стоянова.

„Ще изтекат черните времена. В България нещата ще се променят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат. Като прогонени от подивели ветрове, ще се разпилеят разбойниците, които с десетилетия са грабили държавата. Ще дойдат честни хора, милеещи за нея. Затова ви казвам: Гласувайте, кой как желае, но гласувайте! Отреденото ще стане, ала всеки трябва да поеме и лична отговорност, за да извърши България своята нелека мисия!“

В подкрепа на казаното до тук ще предложим два цитата, които разкриват по-ясно предстоящия път пред България.

„Висок човек от чужбина ще се появи и той ще оправи България… Не е Симеон.”

„Ще дойде мъж със здрава ръка. Той сега само работи и мълчи. Но ще каже:…Останалото тук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук