Бареков: Реформаторите всекидневно правят глупост след глупост, те вече са бедствие

0
555

Колегите Реформатори във всичките си разновидности на министри, опозиция и крепящи са вече бедствие с опасност за здравето и бъдещето на нацията. Не стига, че докараха ГЕРБ на власт с реформаторските си лъжи, но всекидневно правят глупост след глупост, която буквално убива духовно и физически населението, което ги избра. Това заяви евродепутатът и лидер на „България без цензура“ Николай Бареков. Незаконните ваксини на убиеца и лъжеца Москов са само връхчето на огромния айсберг от глупост и алчност. Псевдореформата в съдебната система обслужи за години напред статуквото и съдебната олигархия. Правосъдие за всеки няма да има и след ерата на Христо Иванов. В армията реформаторите накрая ще успеят да унищожат и последния останал самолет от времето на бай Тошо и затова парламентът начело с патриотите „далновидно“ гласува да дойдат турските самолети да пазят небето ни. В образованието новите реформаторски реформи най-тежко ще засилят процеса на прогниване на и без това загниващата ни от демографски срив и повсеместно отъпяване нация…

Като фиолог и бивш учител ви казвам, че учебниците по български език и литература от години стават все по-постни. Да се свалят Паисий, Вапцаров и „Балканджи Йово“ отвсякъде ми прилича на поредната „евроатлантическа“ директива за възпитание в безродие на младото ни поколение. И без това децата ни ги чака само бъдеще на гастербайтери на Запад.

Защо от времето на Реформаторския Командир всяка псевдодясна реформа се изразява само в рязане, съкращаване и изваждане?

Къде отиде достъпното и качествено образование и здравеопазване?

За сметка на тях, след всички „реформи“, държавната администрация е скочила над три пъти от времената на тъмното минало на комунистическата държава. За сметка на 3 милиона изчезнали българи и липсващата армия от войници, учители и лекари.

На този безобразен реформаторски фон минават гратис простотиите на Лиляна Павлова с винетките, неадекватността на секретарката на Борисов в МВР Бъчварова, престъпно скъпите магистрали, за които няма пари и колосалните дългове, които всички вкупом гласуваха в името на „стабилността“!

Провалът на Реформаторите и реформаторството е пълен.

Няма и няма да има нито една смислена реформа никъде. Само по-големи батаци след тяхното върлуване. Но задачата, с която беше създаден този престъпен субект РБ, вече е изпълнена и избирателите трябва да „благодарят“ на големите национални медии, които успешно им промиваха мозъците от сутрин до вечер няколко години – колко е готино и модерно да си реформатор./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук