Горещият гръцки сексимвол Кириакос Георгиу идва у нас за концерта на легендата Деспина Ванди

0
765

Специално за първия си концерт у нас поп иконата Деспина Ванди е подготвила голяма изненада за българската публика, а именно едно от най-горещите нови попълнения на гръцката музикална сцена – Кириакос Георгиу. На 21 февруари младият изпълнител ще излезе непосредствено преди Ванди и с чувствените си поп и денс парчета, омагьосващ тембър и секси външен вид несъмнено ще нажежи до максимум атмосферата в зала 1 на НДК.

„За мен музиката е като кислород, тя е моят живот!“ – споделя Кириакос Георгиу, който е само на 22 години, но вече има няколко безспорни хита: „Sta Asteria Psila“, „Den Pao Apopse Spiti“, „Oso Iparheis“, „Paizeis“ и „Prosorini Agapi“. Чаровният изпълнител е най-обещаващата млада звезда в южната ни съседка. Георгиу има безброй съвместни участия и проекти с едни от най-големите гръцки звезди – Ана Виси, Елена Папаризу, Пантелис Пантелидис, Костас Мартакис и разбира се, Деспина Ванди. Младият сексимвол е роден и израснал в Лондон. Родителите на Георгиу са родом от Гърция.

Още в най-ранна детска възраст Кириакос разбира, че неговата най-голяма любов е музиката. На 12-годишна възраст участва в различни мюзикъли в Лондон, като „Сън в лятна нощ“, „High School Musical“, „We Will Rock” и „Пинокио“. През 2013 г. пуска първия си сингъл „Sta Asteria Psila“, който за рекордно кратко време успява да оглави гръцките музикални класации./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук