БАЩАТА НА ГИНКА И ТОЙ С ФИРМА ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ. А сега BTV да отидат пак да го питат къде точно живее, че фирмата му е със софийски адрес, пък той треньор по баскетбол в Стамболийски!

0
126544
© Юлия Лазарова

„В тази зала не е правен основен ремонт повече от 30 години. Ако в тази община има политика за спорта, то поне малко управляващите трябваше да ги е грижа за физическото развитие на децата“, заявява преди три години бащата на Гинка Върбакова, която купи ЧЕЗ, пред stamboliyski.tv. Бащата на Гинка е Никола Пайтаков и е ръководител на клуба по баскетбол в спортната зала в Стамболийски.

Бащата на Гинка от Стамболийски се оплаква, че общината нищо не направила за ремонт на спортната зала. А иначе, дъщеря му – Гинка Върбакова, която казва, че е милионерка, но не „оШфорна“, е регистрирала и на негово име фирма.

Ето я фирмата – „Глобал –ЕС АЙ, където бащата е едноличен собственик, а другата му дъщеря, сестра на Гинка – Теодора Пайтакова е управител.

Фирмата се занимава със слънчеви, вятърни и други електроцентрали.

А къде всъщност живее бащата на Гинка, защото фирмата е регистрирана на софийски адрес?! И то на какъв адрес! Същият на сградата на „ММ Груп“, откъдето Гинка дава интервю.

Преди няколко дни от bTV взеха интервю от бащата Никола Пайтакав в Стамбойски, като казаха, че родителите на Гинка живеели скромно в Стамбойски и той изглеждаше, като човек, който няма взимане -даване с енерегетиката.

А сега да отидат от БТВ и да питат бай Никола по енергийните въпроси и за ЧЕЗ. Оказва се, че и той е специалист по тоците, след като е собственик на фирма за всякакви видове електроенергия, написа АФЕРА.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук