БЕЗ ЦЕНЗУРА! Наско Колев тегли майната на Мария Илиева и родния шоубизнес певеца пред ДЕЙЛИ ПРЕС: Атакувам сам! Няма продуценти, няма лейбъли, няма тоя и оня.. Това съм просто аз Наско…

0
4872

Страницата направи: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – ВАРНА

Финалистът от „Х Фактор“ Атанас Колев официално потвърди раздялата си с Мария Илиева, която до скоро го продуцираше със своята компания „Стерео Стая“. Според пикантните слухове, не само професионални отношения са свързвали бившия спортист и доста по-възрастната от него поп изпълнителка.

Обаче, както „Дейли Прес“ вече писа, тя има нов обект на обожание. Едва ли ще е изненада, че поредното гадже на 39-годишната Мария също е под 25 години.

Според запознати, при раздялата с Колев, Илиева го заплашила, че ще се погрижи да срине музикалната му кариера и повече да не види сцена. Напук на заканите й Наско Колев вече е готов със свой собствен проект, който пуска като самопродуциращ се изпълнител. Варненецът анонсира новото си парче в своята Фейсбук страница, но по начина, по който го направи, красноречиво демонстрира отвращението си от шоубизнеса у нас в лицето на продуценти и лейбъли, сред които ясно е, че попада и самата Мария Илиева.

„Дейли Прес“ потърси по телефона Наско ето какво сподели той:Свързано изображение

Резултат с изображение за Наско Колев„Атакувам сам! Няма продуценти, няма лейбъли, няма тоя и оня.. Това е просто Наско… Аз съм продуцентът, аз съм лейбълът, аз си нося отговорност за всичко – провал, успех.. Каквото има да става, ще стане! След всичко, което видях и изпитах на гърба си в тоя музикален „бизнес“, от всякакви хора, познати и непознати, „близки“ и „приятели“, измами, схеми, лицемерие, подсечки, опити за провокация на и аз не знам какво точно, взе да ми е през чатала вече… Еб*л съм им фалшивия, мишкарски свят! Представям ви себе си. След няколко дни е премиерата“, гласи версията на Наско пред „Дейли Прес“.Резултат с изображение за Наско Колев

Резултат с изображение за Наско КолевСамият Наско призна за скандала помежду им, като публикува гневен статус в социалната мрежа, а за него писа „Прес.bg“: „Лъгаха ме, схеми ми въртяха, мамеха ми. Г-жа Илиева даже песните ми изтри. От сега нататък ще се продуцирам сам. Видях какво ли не в тоя музикален „бизнес“ от всякакви хора – познати и непознати, „близки“ и „приятели“. Сблъсках се с измами,  лицемерие, опити за провокация, но вече ми е през чатала! Е*ал съм им фалшивия мишкарски свят! Жалки сте, много сте жалки!”, изригна Колев в интернет пространството.

Оказва се, че Илиева му подляла вода, като изтрила общите им песни от сайта за видеосподеляне„Ютюб” и интригантствала в звукозаписната компания „Facing the sun”, която впоследствие прекратила работата си с младия рапър.

Според запознати краят на отношенията им дошъл и със съдействието на родителите на Наско, които отдавна мърморели на сина си да зареже кака си Мара. Щом научили от медиите, че момчето им топли леглото на два пъти по-възрастна от него жена, те изпаднали в шок, а майка му буквално побеляла от притеснение.

ТУК МОЖЕ ДА ВИДИТЕ НОВАТА ПЕСЕН НА НАСКО – ЧЕСТНО & НЕЧЕСТНО:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук