ЕКСКЛУЗИВНО! Певеца Джийсън Брад Люис пред ДЕЙЛИ ПРЕС за пребитата певица Сани Алекса: Болката и раните минават, но това което остава е психическата травма. Безмълвен съм пред човешката жестокост

0
12286

Страницата направи: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – ВАРНА

„Днес ще отида в полицията, за да поискам ограничителна заповед”, каза в разговор по телефона певицата Сани Алекса пред репортер на „Дейли Прес“.

От известно време певицата живее в Швеция при приятеля си. В неделя в социалната мрежа Facebook се появиха нейни снимки, на които тя е с окървавено лица.

Стана ясно, че е жестоко пребита от приятеля си, който е швед, за което „Дейли Прес“ писа първи. 

Певицата се запознава с него преди 6-7 месеца.Снимка на Jeason Brad Lewis.

Резултат с изображение за Джийсън Брад Люис„Имахме доста проблеми. Преби ме преди 2-3 месеца, но отново се върнах при него, тъй като вярвах, че ще се промени”, сподели тя днес в столична телевизия.

Тя заяви, че единственото, което иска, е справедливост.

„Той не е арестуван. Полицията тук е доста толерантна. Вероятно не са го задържали, тъй като не е буйствал”, обясни тя пред „Дейли Прес“.

До побоя се стига след спор за насилието на шведския турист над камериерка у нас и обиди към българите.

„За съжаление жените, жертви на домашно насилие, се чувстват виновни. Чувствах се виновна, че се върнах при него”, заяви певицата.

„Болката и раните минават, но това което остава е психическата травма. Безмълвен съм пред човешката жестокост и апелирам чрез „Дейли Прес“ към всички които са жертва на домашно насилие. Случи ли ви се, незабавно потърсете помощ“. Това сподели преди минути най-добрия приятел на певицата Сани Алекса – Джийсън Брад Люис който също е певец. Снимка на Jeason Brad Lewis.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук