Бившата съпруга на Принс: Винаги ще го обичам

0
1131

Бившата съпруга на Принс сподели с неговите феновете мъката си по внезапната му смърт вчера на 57-годишна възраст.

Майте Гарсия се запознава с младия Принс още през 90-те години и става една от танцьорките в екипа му. Двамата се женят през 1996 г. и имат дете – момченцето Бой Грегъри, което обаче умира само седмица след раждането си заради рядко генетично заболяване – синдром на Пфайфър. Двамата се развеждат през 2000 г., но според мнозина именно Майте е музата, вдъхновила музиканта да напише една от най-известните си песни „The Most Beautiful Girl in the World“.

В изявление в социалната мрежа „Инстаграм“ тя написа: „Този човек беше всичко за мен, ние бяхме семейство. Аз съм тъжна и съкрушена. Обичах го тогава, обичам го сега и ще го обичам завинаги. Сега той е с нашия син“.

Шерифът на Карви Каунти, Минесота заяви, че екип е отговорил на обаждане на спешния телефон за инцидент в дома на Принс в четвъртък сутринта. Медицинските лица са оказали първа помощ на изпълнителя, но той е бил мъртъв.

Все още не е ясно каква е причината за смъртта на певеца. По-късно днес се очаква да бъде извършена аутопсия.

Притеснения за здравословното състояние на Принс се появиха още миналата седмица, когато частният му самолет се приземи аварийно, за да може музикантът да получи спешна помощ в Илинойс. По-късно говорителят му заяви, че той е имал грип.

Според сайта TMZ.com шест дни преди смъртта си изпълнителят е бил лекуван в болница от свръхдоза, но си е тръгнал от лечебното заведение само три часа по-късно, тъй като не са могли да осигурят самостоятелна стая за музиканта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук