Билла пробутва стара руска салата – Веригата продава залежал продукт на друга фирма под собствената си марка

0
765

Майсторски направе­ната руска салата на „Билла”, която само допреди седмици има­ше отлични качества, вече залежава на вит­рината за предястия. Майонезеното изкушение с парченца шунка, грах и моркови, заради което в магазините редовно се образуваха опашки, е с абсолютно развален и ки­сел вкус, сигнализират клиенти на веригата.

Вместо да събуди апе­тита на купувачите, миксът отвращава с лигава и очевидно некачествена майонеза и намален със­тав на колбаса от пръв поглед.

Въпреки че жените зад щанда убеждават с по­ловин уста клиентите, че нищо в предястието не е променено, купувачите с набито око заподозряха, че под марката „Билла” се пробутва другият вид продавана руска салата в магазина – тази на фирма „Оливие”.

От години хра­нителната верига продава и двата вида от популяр­ното лакомство, но сала­тата от чуждата марка не купува никой именно за­ради отвратителната майонеза, с която е забъркана, и липсата на колбас вътре. Сега предястието на „Билла” има досущ вида на далеч по-лошия вариант на вкусотията. „Избивахме се да купу­ваме по няколко големи кутии, защото руската са­лата в „Билла” единстве­на в София е точно като домашната и е правена, без да се жалят проду­кти. Сега обаче направо подминаваме щанда за салати”, признават много от редовните клиенти на хипермаркета.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук