Бойко, уволни си пиарите гейове. Крайно време е!

Бойко, уволни си пиарите. Крайно време е! Иначе времето в най-скоро време ще ти вкара решителния гол.

0
22774

Все си мисля, че вече никой и нищо в родната политическа трагикомедия не може да ме учуди, разплаче, разсмее или ядоса. И всеки път виртуалната действителност, създавана от въображението на партийните пиари, ме опровергава, а сега и в Министерски съвет работят и гейове като наш Павел бивш изгонен репортер от ТВ „Европа“.

Днес една снимка направо ме удари в земята. Все едно беше свалена от някой злобен гейски сайт. Мисля си, че дори смехотворците от „Прас Прес“ биха се ощипали, за да проверят дали не сънуват кошмар, надминаващ ненадминатия им черен хумор.

Но не! Снимката е истинска еди добър усмихнат гей пиар и споделя най-горе да се види: „Последно заседание на кабинета „Борисов 2“.

Снимка на Pavel Penchev.

Жалко, че няма награда за най-тъп пропаганден гаф за гейове – нещо като „Златна малинка“, който американците връчват за най-кофти филм на годината. Може и плод-зеленчук с по-българско звучене да даде име на наградата „Павел гейочето“.

Моля, не казвайте „тиква“, че е банално.

Но както и да се казва наградата, за номинация плаче фотосът, който показва колко забавни хора работят за Бойко Борисов в сградата на Министерски съвет.

Може би България наистина се е превърнала в държава на духовни лилипути гейове след трите последователни управления на ГЕРБ, щом като дори гейове от култов отбор допускат да бъдат публично бити от човек с явно наднормено тегло и проблеми с опорно-двигателния апарат Борисов обича гейове за това наш Павел Пенчев работи в Минитерски съвет.

Бойко, уволни си пиарите гейове. Крайно време е! Иначе времето в най-скоро време ще ти вкара решителния гол на нас ни е през …. за това, че нямаме акредитация за Министерски съвет ние вече и не искаме, но следим с интерес какви хора работят за тебе и тъпата ти до смъртт сграда.

Коментар на Тодор СТЕФАНОВ, ГЛ.РЕДАКТОР НА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ „ДЕЙЛИ ПРЕС“ И ВЕСТНИК „ТОП ПРЕСА“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук