Болестна ревност мъчи Борис Солтарийски, съпругата му се разголи (СНИМКИ 18+)

0
1319

Напращели силиконови цици и горещо тяло показа съпругата на Борис Солтарийски от „Шоуто на Слави“ – Аделина, пише „България Днес“. Бившата моделка, която се залюби с вокалиста на Слави след състезанието „Умна и красива“, се е завърнала с пълна сила към голите фотосесии. Последените кадри на изкусителната брюнетка разтърсиха социалните мрежи.Аделина, която роди дъщеря на Солтарийски преди малко повече от година, изглежда зашеметяващо. Моделката е с перфектни форми и всяка родна плеймейтка може искрено да й завиди за мерките.

Докато от няколко дена форумци не спират да се възхищават на горещата Аделина, Солтарийски е побеснял от ревност. Изпълнителят никога не е криел, че е луд по жена си и е болезнено ревнив, а близки до двойката издават, че е готов да убие, ако някой навлек се приближи до съпругата му.

Въпреки опитите на Солтарийски да откаже жена си от работата й като модел, по всичко личи, че Аделина няма подобни намерения. Завръщането й с гръм и трясък в моделския бизнес показва, че хубавицата е твърдо решена да продължи да показва прелести, докато годините й позволяват.

Не само палавите снимки на Солтарийска са откраднали съня на певеца. От известно време Ади го е ударила яко на живот и обикаля столичните заведения със свои дружки, докато Борис се грижи за бебето. Това още повече усилвало ревността на изпълнителя, който бил на ръба на нервен срив заради засуканата си жена.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук