Гриша Ганчев насъсква агитките на ЦСКА и „Литекс“ да клатят властта!

0
576

Гриша Ганчев е човекът, който помпа футболните фенове да обсадят парламента, за да създаде усещането за мощно народно недоволство срещу управлението и да провокират премиера Бойко Борисов да постъпи, както през 2013 г., когато след улични бунтове най-ненадейно хвърли оставка няколко месеца преди края на мандата си, научи БЛИЦ от отлично информирани източници.Вчера медийният съветник на премиера Борисов – Севдалина Арнаудова, оповести, че правителството е информирано за кроежа футболни фенове да обсадят парламента на 28 януари.

Сценарият се пише много отдавна в Белград от проваления банкер Цветан Василев, както БЛИЦ вече съобщи преди месец. Идеята е да се активизират футболните фенове, свързани с отбора на Гриша Ганчев, който трябваше да привлече и още подкрепа към привържениците на „Литекс“, заради което извъртя продължителен флирт с ЦСКА и държа речи по стадионите.

Целта на мероприятието е да се надува проектът, чието лице трябва да стане Слави Трифонов, а усещането за неговата сила и симпатия от страна на младите хора у нас трябва да създават футболните фенове.

Както БЛИЦ съобщи, според първоначалния замисъл активизацията на феновете и обсадата на парламента трябваше да стане на 10 януари, за да събуди спомена за събитията от 1997 г., след които започна възходът на ОДС. Изтичането на информация за кроежите обаче отложи тази дата за края на януари.

Очевидно подготвени за провокацията обаче от пресслужбата на Министерски съвет реагираха превантивно и оповестиха готвените провокации. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук