Бомбастично разкритие за атентата! Ревнив съпруг взривил Сашо Диков

0
1378

Появи се нова версия за взрива на форда на Сашо Диков. Популярният тв водещ бе обект на атентат преди 5 години, но все още поръчителите и извършителите остават неразкрити.

Първата версия е, че това е опит устата на Диков да бъде запушена заради яростните му критики по адрес на правителството. Същата вечер обаче му се обажда Бойко Борисов и му дава гаранция, че МВР ще го защити.

Другата версия е свързана с Алексей Петров. А именно, че бомбата е сложена по негова поръчка, въпреки че по същото време той е в ареста. Петров е защитаван яростно от Канал 3, но в един момент Диков се отдръпва от неговия лагер. Доказателства за тази версия обаче не се намират.

Има и трета версия. Подчинени на журналиста скиор разказват на ченгетата, че негова служителка обяснявала в коридорите на медията, че мъжът й я ревнува до лудост от белокосия ас в медиите.

Веднага след взрива тя е разпитана, а също и съпругът й. Същият имал в досието си дребни криминални прояви. След разпита станало ясно, че ревността била напълно неоснователна и се дължала най-вече на факта, че съпругът виждал, че половинката му взима много малка заплата и се страхува опитният плейбой да не я оплете в мрежите си с обещания за кариера и повече пари.

Криминалистите дори не са информирали Диков за съмненията си около третата версия. Той пък въобще не се интересувал как върви разследването, твърди столичен ежедневник.

Колата на журналиста пламна на 13 октомври 2011 г. на паркинга пред блок 259 в квартал „Гоце Делчев“./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук